Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdivenleri mimarilırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma sarih dokumalarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm rahatliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den az olmamalıdır.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça esaslı açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

 Bir konstrüksiyonda veya katlarında mevcut her kullanıcı ciğerin, başka kullanıcıların tasarrufında olan odalardan veya mekânlardan konu olmak zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara elden muvasala esenlanması gerekir.

Bütün Binaları: Halk binaları, ekseriyetle tıknaz olarak insanoğluın bulunduğu ve müstacel keyfiyet tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, bütün binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha kesifı bir şekilde uygulanır.

Yangın Kapısı seçer nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve deprem afetlerinde bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların canını kurtardığında elan esen anlaşılacaktır.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında duman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, tütünın tahliyesini sağlayarak insanoğluın elan Yangın Kapısı güvenli bir şekilde tahliye olmasına yardımcı

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin ortam oluşturur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına elverişli mualla nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Sahanlığın en az enliliği ve uzunluğu, merdivenin enliliğinden az olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Report this wiki page